```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Mor l’exfutbolista i comentarista Michael Robinson

L'exfutbolista i comentarista televisiu Michael Robinson ha mort als 61 anys a causa del càncer amb metàstasi que li va ser detectat el desembre del 2018.

L’exfutbolista i comentarista televisiu Michael Robinson ha mort als 61 anys a causa del càncer amb metàstasi que li va ser detectat el desembre del 2018.

L’anunci s’ha realitzat des del seu propi compte oficial de Twitter, en la qual s’ha comunicat “amb tremenda tristesa” la defunció d’una de les veus de l’esport a Espanya. “Ens deixa un gran buit, però també innombrables records, plens del mateix amor que li heu demostrat”, assegura el missatge.

Robinson, un declarat seguidor del Liverpool –en el qual va militar durant dos temporades– va assegurar fa una setmana en la mateixa xarxa social que continuava en la “lluita” contra la malaltia. “Veig que mai caminaré a soles, vos escolte com en Anfield: ‘You’ll never walk alone'”, va escriure.

Este dimarts, després de la seua defunció, el seu comiat també ha tingut una altra picada d’ullet cap a l’equip anglés. “Vos estarem eternament agraïts per haver fet a este home TAN FELIÇ, mai va caminar a soles. Gràcies”, diu el missatge.

Últimas noticias

Contenido relacionado