domingo, 19 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

5 nous positius i 4 morts per coronavirus a la província d’Alacant

La Comunitat Valenciana registra 27 nous casos per Covid-19 i 6 morts més.

La província d’Alacant ha registrat 5 nous casos detectats per coronavirus i 4 morts en les últimes 24 hores.

Segons les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat, a la província s’han produït 65 noves altes de pacients. No obstant això, hi ha 150 ingressos per coronavirus als hospitals d’Alacant i 45 d’ells es troben greus a l’UCI.

Pel que fa a la situació de les residències a Alacant hi ha un total de 8 centres que es troben sota vigilància activa de Sanitat i 22 residències tenen positius entre els seus residents. Malgrat això, Sanitat ha confirmat que en les últimes hores cap resident ha mort a causa del virus.

La Comunitat Valenciana ha registrat 27 nous positius per coronavirus, confirmats per prova PCR, i 6 morts més des de l’última actualització de dijous, cap d’ells residents.

La consellera de Sanitat ha afirmat que actualment el nombre de casos actius per coronavirus a la Comunitat Valenciana ascendeix a 3.999, el que representa el 29% del total. Fa un mes el percentatge s’elevava fins al 90%.

Barceló ha explicat que en esta jornada segueix la tendència a la baixa pel que fa a nombre d’ingressos hospitalaris i d’UCI. Amb un total de 537 persones ingressades, 21 menys que ahir; i altres 96 a UCI.

Últimas noticias

Contenido relacionado