```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La platja de la Fustera de Benissa rep la ‘distinció temàtica’ per Salvament i Socorrisme

Este xicotet racó mediterrani ha tornat a ser guardonat amb la Bandera Blava.

La platja de la Fustera a Benissa no solament ix en la relació de platges guardonades amb Bandera Blava per l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), sinó que, a més, en esta ocasió ha sigut premiada amb la Distinció Temàtica per Salvament i Socorrisme, una condecoració amb la qual només compten quatre platges en tot el territori nacional i que s’atorga per les bones pràctiques amb relació a diferents protocols i actuacions de gestió mediambiental.

Entre els criteris perquè puga onejar un any més l’esmentada bandera, és fonamental posseir elements d’informació i educació ambiental, gaudir d’una excel·lent qualitat de l’aigua i atresorar una rigorosa gestió ambiental de tot l’espai natural.
Espanya comptarà en 2020 amb 589 platges amb bandera blava, de les quals 134 pertanyen a la Comunitat Valenciana i 73 a la província d’Alacant distribuïdes en 45 municipis diferents del nostre territori.

L’alcalde, Arturo Poquet, ha volgut agrair a tot l’equip humà de l’ajuntament que amb el seu treball, el seu esforç i dedicació han possibilitat que Benissa haja pogut acreditar tots els requisits per a obtenir esta distinció tan important. A més, ha aprofitat la seua intervenció per a animar a turistes de tota Espanya al fet que vengen a gaudir de la Fustera i de la resta d’encants que ofereix Benissa.

Últimas noticias

Contenido relacionado