```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació prepara juntament amb ajuntaments i restaurants del Maestrat les ‘V Jornades Gastronòmiques de la Tòfona’

La Diputació de Castelló ha celebrat aquesta setmana la primera reunió preparatòria de les ‘V Jornades Gastronòmiques de la Tòfona’ juntament amb els ajuntaments i els principals establiments de restauració de sis municipis del Maestrat (Albocàsser, Ares del Maestrat, Benassal, Catí, Culla i La Serratella). Aquesta consolidada iniciativa que atrau milers de visitants a aquests municipis de l’interior es desenvoluparà del 15 de gener al 13 de març, concentrant el seu punt àlgid el cap de setmana del 13 i 14 de febrer, quan tindrà lloc la Fira de la Tòfona en el municipi de Culla.

[pullquote align=”left” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]
Martínez: “La tòfona actua en aquest cas com a element aglutinador d’una oferta turística amb gran atractiu a l’interior provincial” [/pullquote]

El vicepresident de Turisme, Andrés Martínez, ha atés els suggeriments que li han traslladat tant d’alcaldes com de propietaris d’establiments de cara a fer encara més atractiva aquesta iniciativa. “Fomentem la participació per a contribuir a posicionar un producte de tanta qualitat com és la tòfona en la gastronomia i que tan vinculat està al nostre territori. Utilitzar aquest producte com a element aglutinador d’una oferta turística de gran atractiu ha sigut el repte amb el qual hem treballat durant tots aquests anys i que ara veiem consolidar-se. Per al Govern Provincial que lidera Javier Moliner l’aposta pels productes autòctons com a elements dinamitzadors de l’activitat turística de l’interior és una de les actuacions més importants del turisme de l’interior, que contribueix notablement a desestacionalitzar l’activitat durant aquests mesos d’hivern”.

En aquesta reunió de treball, els establiments han lliurat uns formularis amb propostes de menús a partir de les quals es dissenyaran els menús definitius que oferirà cadascun d’ells. La Diputació contribuirà posteriorment a la seua difusió a través de tot el material gràfic que distribueix físicament i en línia per a optimitzar la participació dels visitants en aquestes jornades.

Últimas noticias

Contenido relacionado