```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Obertes al bany les platges de Dénia on es van albirar caravel·les portugueses

Les tres platges del municipi alacantí de Dénia on ahir es van albirar diversos exemplars de caravel·les portugueses, que va obligar a hissar la bandera roja com a mesura de precaució, s’han obert este matí al bany amb normalitat i sense restriccions.
Segons ha informat EFE el regidor de platges del municipi, Óscar Mengual, la Creu Roja i una embarcació de neteja de l’Ajuntament ha inspeccionat la zona sense que s’hagen albirat nous exemplars.

Ahir, tres platges del municipi, Els Molins, Almadrava i Bovetes, van hissar la bandera groga i la de meduses com a mesura de precaució després de l’albirament per part de la Creu Roja de diverses caravel·les portugueses en la zona.

Mengual ha explicat que es tractava de quatre exemplars d’este animal marí, que van ser albirats fora de la zona de bany, enfront de les platges de Els Molins i Bovetes, i extrets de l’aigua.

A última hora de la vesprada, la Creu Roja, com a mesura de precaució i per la finalització del servei de socorrisme, va hissar la bandera roja en la platja de Bovetes que prohibia el bany i este matí ha alçat la restricció.

Últimas noticias

Contenido relacionado