```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional deté a dues persones per un delicte contra els drets dels treballadors

Els fets es van descobrir en el transcurs de les inspeccions de treball en bars, restaurants i locals d’oci dutes a terme entre la Policia Nacional i la Inspecció de Treball i Seguretat Social de València, en un restaurant de menjar xinés en comprovar que almenys cinc treballadors, dos de nacionalitat espanyola i tres estrangeres es trobaven treballant de forma il·legal i en condicions laborals lamentables.

Condicions laborals

Els empleats havien acceptat les condicions de treball imposades a causa de la seua situació de necessitat a causa de la situació econòmica en la qual es trobaven que en alguns casos tenien fills a càrrec seu.

Aquests empleats que mancaven tant de Seguretat social i segur metge, pel que sembla, treballaven en jornades maratonianes cada dia de la setmana unes deu hores diàries per un salari de 15 a 20 euros diaris, i on solament se’ls permetia menjar arròs blanc.

Els policies després de les comprovacions oportunes van detenir a la parella que regentava el restaurant com a presumpta autora d’un delicte contra els drets dels treballadors.

Per part de la Inspecció de Treball i la Seguretat Social, es va tramitar el corresponent expedient sancionador.

Els detinguts, l’home amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado