```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ximo Puig: “Necessite un PSPV fort i unit”

Este migdia el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, s’ha adreçat als militants i als mitjans de comunicació per a comunicar la seua intenció de presentar-se a la reelecció com a secretari general del PSPV-PSOE. Puig ha aprofitat el sentit que té l’escenari del Botànic per tal de transmetre que gràcies al pacte que es va signar allà es va fer un canvi de govern després de 20 anys de governs del Partit Popular.

Puig no només ha aprofitat per a rodejar-se dels seus més fidels com Francesc Colomer, sinó que ha recorregut a sanxistes com Carmen Montón, Jesús Ros o Manuel Mata per tal de defendre una imatge d’unitat per tal de tindre un partit “fort i unit per a governar”. El líder dels socialistes ha afirmat que “costa creure que hi ha motius per a pensar en una alternativa” referint-se al candidat rafa García, alcalde de Burjassot.

En el seu discurs Puig ha demanat “perdó” pels seus “errors” i ha assenyalat sobre la hipotètica situació en la qual fora president de la Generalitat però no secretari general del PSPV que “l’orgànic no pot separar-se del polític, perquè el partit estaria desconnectat de la societat”.

Últimas noticias

Contenido relacionado