```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Intervenen al voltant 400.000 d’euros en tres motxilles amagades a Sagunt

Els investigats van utilitzar un doble fons en seients i maleter del vehicul per a amagar els diners

Dins dels dispositius establits de forma permanent, amb l’objecte d’evitar el tràfic de drogues i blanqueig de capitals en la província de València, avui dia 19 a les 2.30 hores, la Guàrdia Civil requise a dos homes d’edats compreses entre 33 i 44 anys, de nacionalitat Xina, la quantitat de 378.685 euros ocults a l’interior del vehicul en la demarcació de Sagunt.
Aquests fets van ocórrer al voltant de les 02.30 de la matinada en el terme municipal de Sagunt, davant les sospites dels agents de la Guàrdia Civil, van procedir a la identificació de dues persones que circulava amb un vehicule per una carretera d’aquesta localitat.
Després d’un registre minuciós del vehicul, agents de la Guàrdia Civil de Puçol van localitzar entre els respatlers dels seients i en el maleter 378.685 euros en bitllets de 500, 200.100, 50, 20. 10 i 5. Sense poder justificar la procedència d’aquests diners.
Per tot açò, la Guàrdia Civil, va procedir a la realització d’una acta d’aprehensió i una denúncia a la llei 10/2010 contra aquestes dues persones de nacionalitat Xina, implicats en una infracció administrativa de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme.
Les diligències han passat al Servei Executiu de la Comissió de Prevenció del Blanqueig de Capitals i Infraccions monetàries.

Últimas noticias

Contenido relacionado