```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Transport escolar per a les famílies del Raval Universitari després d’un mes

“Els qui ho necessiten urgentment tornen a estar igual que fa un any, a l’espera de l’autobús escolar que desplace als seus fills fóra del barri, perquè en el seu s’han quedat sense plaça”

Realitats i no promeses que s’allarguen en el temps és el que exigeix la portaveu popular, Begoña Carrasco, al regidor d’Educació, Enric Porcar.

Carrasco: “Ha passat un mes des de l’inici del curs i el transport escolar per als xiquets del Raval Universitari -que s’han hagut de matricular-se fóra del barri per falta de places en el seu barri-, segueix sense arribar”.

“Porcar es va comprometre l’any passat amb les famílies a no repetir els errors del curs anterior, assegurant-los que disposarien de l’autobús en el nou inici del curs 2017/2018, però la realitat és que no hi ha transport escolar després d’un mes de l’inici de les classes”.

“Han tingut tot un any per a reclamar el transport escolar al conseller Vicent Marçà, perquè sabien que el problema es repetiria en el present curs escolar, no obstant això, bipartit i Consell tornen a caure els errors de l’any passat: falta de previsió i promesa incomplida amb les famílies del Raval Universitari”.
“O els problemes de Castelló no són prioritaris a València, o les relacions entre Ajuntament i Consell no són tan fluides com diuen. Reivindiquem la seua engegada ja i que les famílies que ho necessiten urgentment no hagen d’esperar al mes de febrer, com va passar l’any passat”.
Els populars recorden que malgrat les promeses que va fer el bipartit a les famílies del Raval Universitari, avui dia no hi ha ni transport escolar des de l’inici del curs, ni notícies del nou col·legi Vicent Marçà després d’estar dos anys en el govern.
L’any passat es va haver d’adoptar com a mesura provisional d’urgència dotar al Raval Universitari d’un transport escolar per a poder traslladar als més de 25 xiquets que es van quedar fora del col·legi del seu barri.

Últimas noticias

Contenido relacionado