```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Almenara ja el te tot preparat per a celebrar el tradicional Halloween

Almenara ja ha preparat la programació per a celebrar el tradicional Halloween el dia 31, aquest any hi haurà novetats, que estan preparant les associacions i entitats implicades en aquesta proposta com són Recull, el Centre de FPA Paulo Freire, el Casal Jove, l’AMPA del CEIP Juan Carlos I, i l’Ajuntament del municipi.

La celebració arrancarà a les 19 hores amb la cercavila terrorífica amb eixida des del Casal Jove fins al poliesportiu, on com cada any començaran les activitats infantils i una festa que es perllongarà fins a la nit. En aqueixa festa enguany s’inclourà un sopar de “pa i porta” per a la qual l’Ajuntament d’Almenara posarà les taules i les cadires. En aquest sentit, cal destacar que totes les persones interessades hauran de passar pel Casal Jove d’Almenara fins al dissabte 28 d’octubre al matí, per a apuntar-se al sopar amb l’objectiu de poder conéixer el material necessari per a aquesta jornada i preparar l’espai i les taules. A més en la festa del Poliesportiu el Casal Jove instal·larà un ‘photocall’ perquè es realitzen les fotos més terrorífiques.

Una de les novetats d’enguany és el canvi d’ubicació de l’esperadíssim i visitat Passatge del Terror que cada any realitzen des de l’associació Recull, que estarà obert a partir de les 19.30 hores en l’antic Centre de Salut de la localitat, ja que el local habitual es troba en obres. A més, el passatge terrorífic enguany té una altra important novetat, i és que s’ha preparat una segona actuació a les 23 hores. A més en els jardins el grup de Ritmes Llatins de la FPA Paulo Freire dirigit per Rebeca Gimeno realitzarà les ‘coreografies zombis’.

Últimas noticias

Contenido relacionado