```
lunes, 6 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detenen a un home implicat en 20 fets delictius en Foia de Bunyol

La Guàrdia Civil en el marc de l’operació “JUBERMO”, ha procedit a la detenció d’un home de nacionalitat espanyola implicat en més de 20 delictes en la seua majoria relacionats amb robatori amb força en les coses

El detingut també aquest implicat en un delicte continuat d’usurpació de funció pública per haver-se fet passar per agent de les Forces de Seguretat de l’Estat

Cal destacar la gran alarma social que havia generat aquests fets delictius en les Comarques de la Foia de Bunyol, que ha quedat resolta amb la detenció i posterior entrada a la presó d’autor d’aquests fets

La Guàrdia Civil va tenir constància, el passat dia 3 de gener, través d’una denúncia rebuda per la Guàrdia Civil de Bunyol, una dona que denunciava a la seua parella per maltractaments i agressió sexual i que dins del seu domicili es va trobar carnets falsificats d’agents de la Guàrdia Civil i Policia Nacional, plantes de marihuana i objectes sospitosos procedent de robatoris.
Immediatament, s’inicie l’operació “JUBERMO”, per part de components de la Guàrdia Civil de Bunyol, a fi de poder localitzar, identificar i detenir a l’autor o autors d’aquests fets delictius.

Fruit de les intenses gestions efectuades i dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, s’ha pogut detenir a un home de 43 anys i de nacionalitat espanyola, per la seua implicació en més de 20 fets delictius.

En el registre domiciliari practicat el 4 de gener en la localitat de Iàtova es va intervenir:
• 211 planta de marihuana.
• 400 grams de cogolls de marihuana, focus, transformadors, aire condicionat, material per al creixement de les plantes de marihuana en el seu interior.
• Una cartera contenint una placa de Guàrdia Civil, una placa de Policia Nacional i una fotocòpia del DNI de l’autor falsificada.
• Carabina del calibre 22.
• Una pistola detonadora amb munició.
• Escopeta de balines d’aire comprimit amb mira telescòpica.
• 4 ganivets tipus matxet de grans dimensions.
• Vestits de fallera, joies i adreços.
• Trepants, radials palanquetes i eines variades.
• Roba de militar.
• Diversos electrodomèstics i dos televisors.
• Documentació falsificada.

En la recerca practicada es va poder relacionar al detingut en multitud de robatoris ocorreguts en les localitats de Iàtova, Alboraig, Macastre i Bunyol.

Fase d’explotació

La fase d’explotació de l’operació “JUBERMO” culmine amb la detenció d’aquesta persona, home de 43 anys i de nacionalitat espanyola el passat 7 de gener, per la seua implicació en delictes comesos en les Comarques de la Foia de Bunyol, que són els següents:

– Un delicte de maltractaments habituals en l’àmbit familiar.
– Un delicte d’agressió sexual.
– Un delicte contra la salut pública
– Dos delictes de falsificació documental.
-Un delicte d’usurpació de l’estat civil.
-Un delicte continuat d’usurpació de funcions pública.
-Un delicte de defraudació de fluid elèctric.
– 9 delictes de robatori amb força en les coses.
-Un delicte de furt.
-Un delicte d’apropiació indeguda.
Un delicte de danys.
Cal destacar la gran alarma social que havia generat el detingut en les localitats de la comarca afectada, que ha quedat resolta amb la detenció i posterior entrada a la presó d’autor d’aquests fets.
Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 1,3 i 4 de Requena.

Últimas noticias

Contenido relacionado