```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Turisme aposta per aconseguir la certificació ‘Welcome Chinese’ per obrir-se al mercat xinés

La Agència Valenciana del Turisme ha organitzat tres jornades a Benidorm, Castelló i València per difondre els avantatges d'aquest segell

L’Agència Valenciana del Turisme ha organitzat tres jornades informatives a la Comunitat Valenciana, a Benidorm, Castelló i València, per difondre i explicar els avantatges i importància de la certificació ‘Welcome Chinese‘ com a manera eficaç per acostar-se al turisme xinés.

Es tracta de sessions de treball que reuneixen a representants de ‘Welcome Chinese‘ amb agents turístics i institucionals de les tres províncies, per parlar sobre les dades de desenvolupament i creixement del turisme xinés i presentar la citada certificació.

Welcome Chinese‘ és l’únic programa reconegut pel Govern de la Xina amb dret exclusiu a emetre i promocionar la certificació a escala mundial. Es tracta de l’única distinció estàndard oficial que garanteix que els turistes xinesos se senten còmodes i els resulte fàcil viatjar. A més, aquest segell dóna suport a tots els operadors i destinacions turístiques per augmentar el seu abast al mercat de turisme emissor xinés.

Jornada en Invat.tur

Aquest dimarts s’ha celebrat la primera d’elles, en Invat.tur (Benidorm), que ha reunit a professionals del sector turístic alacantí interessats en el turisme xinés i que ha comptat amb la presència del secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer.

Colomer ha afirmat que “comencem a Benidorm una gira que pretén identificar les millors oportunitats perquè les nostres destinacions es beneficien del principal emissor de turistes del món”. Una vegada més, el titular de Turisme ha apuntat a “mirar amb llums llargues”, ja que al seu judici “la connectivitat amb Orient anirà in crecendo i hem de prendre posicions per a demà”.

Segons el secretari autonòmic, “brindem l’opció als actors del turisme de la Comunitat Valenciana per facilitar la seua presència en mercats emergents i per aprofitar l’oportunitat que representa Orienti i la Xina”.

En aquest context, ha recordat que “des de Turisme estem treballant perquè la Comunitat Valenciana siga la primera comunitat autònoma espanyola a aconseguir la certificació com a destinació acollidora del turista xinés”.

Per la seua banda, Jacopo SertoliCEO de ‘Welcome Chinese‘ ha ressaltat que l’entitat treballa al mercat xinés des de fa més de cinc anys, col·laborant amb destinacions i governs, com el de Comunitat Valenciana; el propòsit és “estructurar un pla de com entrar al govern xinés, quines accions van a donar més visibilitat i com fer arribar més viatgers procedents del país”.

Per Jacopo Sertoli, “el mercat xinés és molt interessant, perquè les seues temporades altes són diferents del mercat europeu, sent febrer i octubre les seues festes nacionals”.

A més, ho ha descrit com un “mercat gran i jove” i apunta al fet que en l’actualitat hi ha 130 milions de turistes que ixen de la Xina i cada vegada més, els fluxos que arriben a Europa van pujant. “En 2020 es preveu que hi hagen 200 milions de viatgers xinesos, prop del 10% de la població xinesa”, ha asseverat.

Acord de l’AVT amb el govern xinés

Aquestes jornades s’emmarquen dins de l’acord que va signar el passat mes d’abril a Pequín el president de la Generalitat, Ximo Puig, amb l’Acadèmia de Turisme de la Xina, per monitorar i impulsar el flux del turisme xinés que viatja a la Comunitat, així com el flux de turisme valencià que viatja a la Xina.

Després de la jornada ‘Welcome Chinese‘ celebrada en Invat.tur, a les 17 hores se celebra la mateixa en el CdT de Castelló i el dimecres, 6 de juny, en el CdT de València, a les 10 hores.

Últimas noticias

Contenido relacionado