Escriptors en la seua Tinta organitza l’I Concurs Literari Manuel V. Segarra Berenguer impulsada per l’Ajuntament

L'II MasterBreak Kids and Junior tindrà lloc a l'abril a la Llotja i el guanyador representarà a Espanya en el Campionat Mundial de París

741

L’Associació Literària i Cultural d’Escriptors en la seua Tinta, en suport de l’Ajuntament d’Elx i el respatller de Matías Segarra, germà del qual porta el nom de l’I Concurs Literari Manuel Vicente Segarra Berenguer, van presentar aquest certamen aquesta setmana. Aquells escriptors que desitgen presentar-se amb els seus textos poden fer-ho, ja que no té restriccions d’edat, ni nacionalitat l’únic requisit és que residesquen a Espanya. La temàtica de les obres és lliure, els organitzadors van matisar sobre aquest tema, que han de ser originals i inèdits i estar escrits en llengua castellana. Cada participant podrà presentar una o diverses obres, no obstant això, en cas de resultar finalistes, només obtindria el premi una de les seues obres.

Escriptors en la seua Tinta Actualitat Valenciana
Ajuntament d´Elx

Com el premi és un homenatge a l’escriptor il·licità mort en 2016, s’ha posat límit de l’enviament d’obres el 5 d’abril amb motiu de la data d’aniversari de Manuel Segarra. Els textos, que no podran excedir en una extensió de cinc pàgines, s’enviaren per email amb un pseudònim a [email protected], al mateix temps, per correu certificat, haurà d’enviar-se en sobre tancat les dades de l’autor a la regidoria de cultura. Els deu relats triats per un jurat designat per membres d’Escriptors en la seua Tinta, es publicaren a les xarxes socials, a més de recollir-se en un llibre col·lectiu i el premi d’uns 2.000 euros per al relat guanyador. El lliurament del premi es realitzarà a la sala cultural de les Clarisses. També adverteixen els organitzadors que qualsevol obra que haja estat premiada en un altre concurs, o publicada en qualsevol tipus de format total o parcialment, amb això inclouen també internet i estiga a l’espera de la fallada en un altre concurs, automàticament serà desestimada.

Escriptores en la seua Tinta
Ajuntament d´Elx

MasterBreak Kids and Junior

El 28 i 29 d’abril se celebrarà a la Llotja l’II MasterBreak Kids and Junior, un esdeveniment que va ser presentat aquesta setmana per la regidora de Joventut, Teresa Macía, la tècnica de Joventut, Laura RicoErico Mavers de la Virtual Escola d’Art i Nando Amador, campió d’aquesta disciplina. El guanyador d’aquesta prova podrà representar a Espanya en el campionat mundial de París amb totes les despeses pagades, però la competició serà bastant renyida per la presència de més d’un centenar de participants que vindran de tota Espanya, amb edats entre 6 i 18 anys. L’objectiu del MasterBreak Kids and Junior és difondre el breakdance i també seria una forma de promocionar la ciutat, convertint aquesta modalitat de ball en un referent nacional i internacional d’art i cultura urbana.