```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Rubén Martinez Dalmau, candidat d’Endavant Podem, supera els avals requerits

El reglament de primàries de Podem estableix que els candidats a cap de llista han d’obtindre, en el termini de sis dies, un mínim de 150 avals personals de persones inscrites, en la circunscripció corresponent, des d’almenys tres mesos abans de les votacions. El termini per recollir els avals es va obrir el passat dimecres 24. La vesprada del 25 el candidat d’Endavant Podem ja havia superat el suport sol.licitat.
La candidatura de Martinez Dalmau es va presentar a València el passat 24 d’Octubre amb un acord plural per a presentar una candidatura d’unitat que inclou candidats i candidates de totes les sensibilitats que van concórrer a les últimes eleccions internes de l’organització.
Endavant Podem és una aposta per cohesionar el partit i enfortir l’organització de cara a abordar les eleccions autonòmiques per guanyar la Generalitat Valenciana. Rubén Martinez s’ha mostrat “agrait i il.lusionat davant el suport de les bases” ja els primers dies. Aposta per “seguir sumant talent” a una candidatura “on totes les persones valuoses tindran espai” perquè vol que siga el més àmplia i plural possible.

Últimas noticias

Contenido relacionado