```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Llistat amb tots els partits i candidats que es presenten a les eleccions autonòmiques

Les opcions estan repartides a Alacant amb 14 candidatures, a la província de València amb 15 i a Castelló amb 12 candidatures.

A la Comunitat Valenciana s’han presentat un total de 41 candidatures per a les eleccions autonòmiques valencianes que se celebren el pròxim 28 d’Abril de 2019. Les opcions estan repartides a Alacant amb 14 candidatures, a la província de València amb 15 i a Castelló amb 12 candidatures.

La província d’Alacant compta amb 14 candidatures perquè la del Partit Llibertari no va ser proclamada per a les eleccions autonòmiques valencianes. Els primers a presentar la llista de candidats a Alacant va ser el Partit Socialista, seguit de Compromís i dels altres partits: PP, PCPE, Ciudadanos, PACMA, Avant Els Verds, Esquerra Republicana, Actua, Vox, Tercera Edat en Acció, Unides Podem-EUPV, República Valenciana i Alternativa Republicana.

A València s’han presentat un total de 15 candidatures, una dada significativa és que en les eleccions autonòmiques de 2015 es van presentar 9 candidatures més. En aquest cas, el primer partit a registrar la seua llista de candidats va ser Compromís seguit del PSPV-PSOE, Falange Espanyola de les Jons, ERPV, Ciudadanos, PACMA, Partido Popular, PCPE, Som Valencians en Moviment, Unides Podem-EU, Vox, Auna CV, Avant Els Verds, República Valenciana i Poble Democràtic.

Finalment, a la província de Castelló els partits que han presentat les seues llistes per a les eleccions autonòmiques són: PSOE, Compromís, Vox, PP, Esquerra Republicana, Falange Espanyola de les Jons, PCPE, Ciudadanos, Avant Els Verds, PACMA, Poble Democràtic i Unides Podem-EUPV.

Dimarts passat es va publicar en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana el llistat definitiu de les candidatures electorals registrades en les tres províncies, fet que dóna un caràcter oficial i definitiu. Es pot consultar el llistat complet de candidats en aquest enllaç:

http://www.dogv.gva.es/datos/2019/04/02/pdf/2019_3322.pdf

Últimas noticias

Contenido relacionado