PP Nules: “l’Ajuntament perd l’oportunitat de recuperar Mascarell a través de l’1,5% cultural”

El PP de Nules, opina que "l’Ajuntament perd l'oportunitat de sol·licitat l'1,5% cultural a Foment per a recuperar Mascarell".

532
Ferran Martínez, senador d'Unidos Podemos per la Comunitat Valenciana, vol saber per què el dispositiu policial no va separar als ultradretans dels participants i assistents de la cavalcada laica de les Magues de Gener

El PP de Nules opina que, “l’Ajuntament, governat per quatre partits polítics, ha perdut l’oportunitat de recuperar el recinte emmurallat de Mascarell a través de l’1,5% cultural que convoca el Ministeri de Foment”. L’agost passat concloïa el termini per a presentar projectes que pogueren finançar-se amb els 50.520.823,21 euros reservats pel Govern d’Espanya a aquest capítol per als exercicis 2018-19.
A més, explica que, “després de la inversió practicada en les muralles durant l’etapa de govern del Partit Popular no s’ha produït cap altra actuació més enllà dels titulars que ens han donat aquests partits anunciant rehabilitacions integrals, com les que van vendre en Fitur el gener de 2016, i que avui dia segueixen sent una quimera”.
Des del Partit Popular de Nules lamenten que “els qui haurien de lluitar per les inversions per a la localitat estan més entretinguts a gastar en els seus capritxos, que a treballar per a aconseguir subvencions que milloren i beneficien a la nostra localitat”.
L’ordre, publicada el 19 de juliol en el Butlletí Oficial de l’Estat, fixava 20 dies hàbils des de la publicació de l’ordre per a poder concórrer a aquesta, “és a dir, el 17 d’agost a les 23.59 hores”. “Si en lloc de quatre partits sol units pel desig d’ocupar un despatx tinguérem un equip de veïns coordinat i lliurat a lluitar pels interessos de la nostra localitat aquesta situació mai s’haguera produït”, puntualitzen els populars.
“Mentre açò ocorre, és Nules la que perd oportunitats, inversió i desenvolupament a les mans de quatre partits els excessos dels quals i divisió les paguem diàriament amb situacions com aquesta”. Des del PP reclamen “responsabilitat i compromís amb el futur d’una localitat que el 13 de juny de 2015 van decidir repartir-se per a garantir-se els despatxos”. “I especialment, en aquest cas, per als residents de Mascarell, el mateix que des de fa més de dos anys esperen que les promeses es traduïsquen en realitats”, finalitza el PP.