Domínguez: “La Vall ha perdut la subvenció de l’Edusi per la incompetència de l’alcaldessa i el seu equip de govern”

Domínguez: “Hem perdut 10 milions d'euros per la falta de treball de Tania Baños que dedica tot el seu temps a fer oposició al Partit Popular i obrir ferides del passat que ja han cicatritzat”.

455
El quadre valencià afronta un compromís exigent enfront d'un rival que apura la seua posada a punt de cara a l'inici de la competició oficial

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha perdut, per tercera vegada, la subvenció de l’Edusi, segons apareix publicat hui en el Butlletí Oficial de l’Estat.

La portaveu adjunta del Partit Popular, Gema Domínguez, “estem davant una trista notícia. Per la incompetència de l’alcaldessa i el seu equip de govern, per no presentar un projecte atractiu, sòlid i amb vista de futur, la Vall d’Uixó no ha sigut seleccionada per no tindre la suficient puntuació”.

L’edil popular ha assenyalat que “durant tres anys Tania Baños ha tingut temps de perfilar el projecte, però lamentablement hem perdut la subvenció”. Cal indicar que la Vall d’Uixó ha perdut 10 milions d’euros, cinc que havien de vindre d’Europa i sengles que havia d’invertir l’ajuntament.

Per a Domínguez, “hem perdut 10 milions d’euros per la falta de treball de l’alcaldessa, que dedica tot el seu temps a fer oposició del Partit Popular, a la crítica pura, a cercar en el passat i a obrir ferides que ja han cicatritzat”. Per açò, ha assenyalat que “la gent vol que l’alcaldessa treballe, que present un projecte solvent. Però no pot fer-ho perquè dedica el seu temps i posa tota la maquinària de l’administració al servei del seu autobombo”.

La regidora del PP ha assegurat que “quan no hi ha projecte, iniciatives i arguments, es recorre a la tècnica de la por, a lluitar contra l’adversari. Ara és Tania Baños qui té la responsabilitat de governar i de treballar pels vallers perquè arribe diners de totes les administracions per a contribuir al fet que la Vall d’Uixó siga una ciutat pròspera”. “Això s’aconsegueix treballant- ha assenyalat Domínguez- i no criticant al Partit Popular”.