```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Investiguen la mort d’una xiqueta de dos anys per una presumpta negligència mèdica a l’Hospital de Vinaròs

La menor va acudir el dimarts per una gastroenteritis i va entrar en coma per un presumpte error a l'hora de subministrar-li la dosi, segons els primers indicis

L’Hospital Comarcal de Vinaròs manté oberta una investigació clínica per a esclarir les circumstàncies entorn de la mort d’una xiqueta de dos anys per una possible negligència mèdica.

La menor hauria acudit a l’hospital de Vinaròs dimarts passat afligida d’una gastroenteritis i va entrar en coma per un possible error en el subministrament de la dosi, segons avança aquest dijous la Cadena Ser.

A causa del “agreujament de la situació”, es va derivar a la menor a l’Hospital General de Castelló, on es va notificar la defunció, segons ha informat l’Hospital Comarcal de Vinaròs a través d’un comunicat.

El centre investiga l’assistència que va rebre la menor “que van derivar en l’atenció d’urgència vital durant el seu ingrés en la unitat d’urgències pediàtriques”.

Els resultats d’aquesta investigació, juntament amb altres proves pericials, aportaran les causes d’aquesta defunció.

L’Hospital Comarcal de Vinaròs “s’ha posat a la disposició de la família des del primer moment” i l’equip assistencial d’Urgències “està col·laborant en la investigació clínica”, segons apunta el centre.

Últimas noticias

Contenido relacionado