```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Vall d’Uixó comprova que el nínxol 46 del cementeri municipal estava buit

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha obert este matí el nínxol número 46 del cementeri municipal, que s’ha comprovat que estava buit i que la làpida que ho cobria tenia un nom fals, ja que no existeix cap persona anomenada Aitor Iureta Oteiza.

L’expedient averiguatori iniciat per l’actual equip de govern va concloure que l’exalcalde i actual diputat nacional del PP Óscar Clavell “va donar l’ordre de fer este fals enterrament per a traure un suposat benefici electoral”, tal com ha explicat la regidora d’Urbanisme, Francesca Bartolomé.

Amb esta actuació irregular l’Ajuntament de la Vall d’Uixó va deixar d’ingressar 1.000 euros per la venda del nínxol. Este fet és “molt greu, no solament perquè les administracions públiques hem de garantir els interessos de tots i no un interés particular, sinó perquè demostra molt poc respecte per la ciutat i per la democràcia”.

Bartolomé ha assenyalat que és “una burla” que Óscar Clavell “no haja donat explicacions públiques sobre aquest assumpte” i ha demanat “responsabilitats polítiques” per “utilitzar un tema tan sensible i perjudicar a tantes persones per beneficiar a uns pocs”.

Últimas noticias

Contenido relacionado