```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Diputació aconsegueix tres nous teleoperadors a Londres per a Castelló a 2018

La Diputació de Castelló conclou avui la seua participació en la fira ‘World Travel Market’ de Londres amb molt bones expectatives a millorar el turisme britànic de 2018. Tant és així que, fruit de les diverses reunions de treball realitzades pel personal de la Diputació, ja són diversos importants turoperadors britànics, els que han confirmat que començaran a comercialitzar producte turístic de Castelló el pròxim any 2018 i uns altres els que han mostrat un seriós interés, per començar a fer-ho a mitjà termini.

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “es tracta de plataformes que treballen especialment el turisme actiu, en el que té a veure amb esport de muntanya. Aquest assoliment és molt important per al turisme de Castelló, pel que fa al perfil de turista que atrau, i per la temporalitat en què ho fa, ja que és un turisme que està fora de temporada alta i contribueix de forma molt important a la desestacionalització, per la qual tant treballem de la mà dels empresaris de la província”.

“Amb els turoperadors que ara han confirmat que comercialitzaran Castelló fa dos anys que estem treballant”, ha explicat Martínez.

Fruit d’aqueix augment de la promoció i de les accions directes, que la Diputació de Castelló està duent a terme en el mercat britànic, la província fa tres anys que està incrementant el nombre de turistes britànics en la seua activitat, amb un increment previst per a aquest 2017 d’un 15% respecte a la xifra de 40.000 turistes que van venir a Castelló en 2016.

La Diputació de Castelló ha confirmat ja en la World Travel Market de Londres que en 2018 començarà a comercialitzar en la província el turoperador internacional Holidays. Es tracta d’una important plataforma turística especialitzada en paquets turístics de turisme actiu, majoritàriament senderisme.

A més, altres dos turoperadors dels quals també van participar en el viatge de familiarització organitzat per la Diputació a Castelló, KE Adventure i Sols Holidays, han mostrat el seu interés en fira per començar a comercialitzar paquets turístics en la província.

Últimas noticias

Contenido relacionado