```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Peníscola inicia les seues festes amb la proclamació de la Reina

Al Parc d’Artilleria de la Ciutat en el Mar s’ha proclamat a na Leticia Gaseni com a nova Reina de Festes per a estes festes patronals 2019 que se celebren en honor a la Verge de l’Ermitana. L’honor de Mantenidor de Festes recau enguany en Francisco “Paco” Vizcarro, prohom de la localitat, antic funcionari de l’Ajuntament, encarregat de festes durant molts anys, que ja va ser Moro de l’Any i Majoral de Sant Antoni.

La Cort d’Honor està integrada per les jóvens na Laia Morán, na Mar Prats, na Lia Bayarri, na María na Dolores Bayarri i na Rosa Simó. Les Dames infantils són Anna Simó, Blanca del Mar Forner, Carla Culvi, Paula Barreda, Thais Llopis i María Martínez. El posterior ball de gala, que es portava celebrant des de fa quasi cinquanta anys al Castell del Papa Lluna s’ha vist traslladat a la carpa contigua al port, ja que, la Diputació de Castelló propietària del castell, ha vetat el seu ús al·legant motius tècnics.

Els dies huit i nou estaran dedicats a la Verge i les festes culminaran els dies 14 i 15 amb les espectaculars desfilades de Moros i Cristians.

Últimas noticias

Contenido relacionado