L’Agencia Valenciana de Turisme, la Diputació i l’Ajuntament fomenten el turisme amb Visit València

L'Agencia Valenciana de Turisme, la Diputació de València i l'Ajuntament de València treballen junts per fomentar el turisme de qualitat amb la fundació Visit València.

263

Diferents representants de Visit València, València Turisme i Turisme Comunitat Valenciana s’han desplaçat fins a FITUR per com a nous patrons de Visit València, per a fomentar el turisme de qualitat a la Ciutat del Túria.

Esta fundació, que porta el suport de l’Agencia Valenciana de Turisme, la Diputació de València i l’Ajuntament, busca no tan sols superar els nombres de visitants d’anys anteriors, sinó que té l’objectiu de millorar l’oferta turística i a traure un turisme de qualitat. No econòmicament parlant, es refereix a un turisme que s’hi interesse per la gastronomia, per l’oferta cultural i per la tradició.

Les institucions defensen València a FITUR

Jordi Mayor, Diputat de Turisme diu que “quan ens plantejaren el projecte, veiérem un treball molt encertat. Volem ser una de les destinacions de turisme intel·ligent, com lo seran Gandía o Cullera entre altres”.

El President de la Diputació, Toni Gaspar, ha declarat que: “Hem de governar, coordinar els pensaments i les estratègies per fer possible la millora del turisme. Ara mateix estem en un bon moment, perquè no ens rendim a lo nou, competim en el mercat anomenat món, on València està de moda i es posiciona a la primera divisió de les ciutats d’elit”. Signes d’identitat com El Palau de les Arts Reina Sofía fan de València una ciutat cosmopolita, però també lluitem per la nostra gastronomia, llengua i constums.

Festin, Festival Gastro-Cultural

Una de les apostes per la que es decanten les institucions és per la millora cultural de la ciutat per atraure un turisme intel·ligent. Un dels primers festivals que es celebraran a València és Festin, un festival gastro-cultural que junta l’art i la cuina en la col·laboració del Convent Carme, Berklee València, Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC) entre altres.

Este reclam, junt amb altres polítiques i acords que té en marxa la fundació, fan de la Comunitat Valenciana una de les apostes fortes turístiques de FITUR 2020.