martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els més xicotets de Xàbia podran gaudir del cinema gratuïtament amb el cicle de pel•lícules en valencià

Cultura també ha programat per al públic infantil sessions de teatre i contacontes.

La regidoria de Cultura de Xàbia proposa per a enguany diverses activitats per als més xicotets de casa. Una d’elles és el cicle de cinema familiar en valencià, que comença aquesta mateixa setmana i que els dóna l’oportunitat de gaudir gratuïtament d’una pel·lícula doblada al valencià en la sala del municipi; el cinema Jayán.

La sessió és el dissabte, a les 17’30 hores i la pel·lícula triada és “Dues col·legues al rescat”, una història d’animació sobre com dos despistats amics que viuen en un túnel de les vies de tren i el seu teixó acaben salvant a la humanitat. Està indicada per a primer i segon cicle de primària.

El cicle inclou tres pel·lícules més els pròxims mesos: “Els superheoris” (24 de febrer), “El Petít Príncep” (10 de març) i “Your Name (19 de maig).

El cinema familiar en valencià és sols una de les activitats específiques per a xiquets i xiquetes que ha programat el departament que dirigeix Quico Moragues. També hi ha un cicle de teatre infantil que començarà el 3 de febrer i sessions setmanals de contacontes, que fins al mes de juny s’alternen cada divendres a les 17’30 hores entre la Biblioteca de Duanes i la sala d’actes del Museu Soler Blasco.

Últimas noticias

Contenido relacionado