viernes, 19 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ximo Puig ha apel·lat a l’esforç i al treball conjunt entre l’administració pública i les empreses per a situar a la Comunitat Valenciana en l’avantguarda de l’economia espanyola

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha apel·lat a l’esforç i al treball conjunt entre l’administració pública i les empreses per a situar a la Comunitat Valenciana en l’avantguarda de l’economia espanyola. “Es tracta que cadascun faça ben el seu treball perquè tots conjuntament siguem capaços de posar a la Comunitat Valenciana on es mereix, que és un altre lloc que a l’avantguarda d’Espanya”, ha assegurat Puig.

Així, el President ha afirmat que l’objectiu de la Generalitat “va a ser sempre intentar generar un espai de col·laboració i de suport a les empreses perquè puguen crear de debò llocs de treball i noves oportunitats”. Una capacitat de generar prosperitat que segons Puig és el que permet generar recursos per a sostenir l’Estat de Benestar. “Creixement, Estat del Benestar, progrés i prosperitat”, ha resumit Ximo Puig.

El Cap del Consell s’ha expressat d’aquesta manera en el lliurament dels Premis Economia 3 2015 on també ha mostrat als presents l’agraïment “pel seu esforç” ja que tal com ha assegurat “vostès representen el rostre de la Comunitat Valenciana que volem visibilitzar a Espanya”. “Hem d’intentar que Espanya i el món sàpien que des de la Comunitat Valenciana sorgeixen cada dia empreses, idees i capacitats de millorar la vida dels valencians i de la resta dels ciutadans”, ha conclòs el President Puig.

Últimas noticias

Contenido relacionado