martes, 23 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Javier Nart (C’s): “Ciutadans tindrà un resultat espectacular el 20-D perquè és el partit de la regeneració del possible”

“Ciutadans tindrà un resultat espectacular el 20-D perquè és el partit de la regeneració i de la regeneració del possible, amb responsabilitat”. Així s’ha pronunciat l’eurodiputat de Ciutadans (C’s) Javier Nart, minuts abans de començar un acte de campanya electoral a Castelló al costat de la portaveu de C’s a la Comunitat Valenciana, Carolina Punset, i al candidat de C’s al Congrés dels Diputats, Domingo Lorenzo.
“El bipartidisme ha acabat i ara existeix una societat activa i eficaç”, ha assenyalat Nart, al mateix temps que ha explicat que “la ciutadania està farta d’eslògans de campanya i de paraules buides”. “El PSOE ha tingut molts anys, juntament amb el PP, per a fer tot allò que ara prometen. I em pregunte si el que ara prometen era necessari llavors, per què no ho van fer? I si no ho van fer, per què ho prometen ara?”, ha afegit l’europarlamentari. A més, Javier Nart ha indicat que “C’s parteix que l’essència de la persona és la igualtat i que no hi ha diferències ni privilegis per lloc de naixement”. “Les identitats com a concepte de diferenciació de drets són anacròniques, reaccionàries i contràries als principis de la il·lustració: la igualtat i la solidaritat”, ha subratllat.
En aquesta línia, la líder de C’s a la Comunitat Valenciana, Carolina Punset, ha destacat que l’objectiu de Ciutadans “és fer les reformes necessàries per a Espanya i per a la Comunitat Valenciana i no aconseguir el poder, que és al que s’han dedicat els dos grans partits: a alternar-se en el poder i a utilitzar les institucions públiques com una agència de col·locació de polítics”. “El que Ciutadans està plantejant en aquest moment és revolucionari: un programa amb reformes”, ha indicat Punset, qui ha expressat la seua confiança en què “els ciutadans donaran l’oportunitat a C’s d’aconseguir el poder per a fer aqueixes reformes”.
“PP i PSPV quan ens critiquen per intentar mancomunar serveis d’ajuntaments i voler estalviar allà on li dol als polítics i no als ciutadans el que demostren és que no volen que gens canvie, però el temps de l’immobilisme i de la vella política ha acabat”, ha asseverat Punset, i ha advocat per suprimir les institucions innecessàries i duplicades, com el Senat o les diputacions provincials, “per a destinar aqueixos diners a l’Estat de Benestar, a l’Educació i a la Sanitat”.
Per la seua banda, abrigallat per nombrosos regidors de la província, diputats autonòmics, membres de la llista de C’s i afiliats del partit, Domingo Lorenzo ha advocat per “millorar el sistema de finançament autonòmic, donar suport a a les empreses perquè creuen ocupació, executar el Corredor Mediterrani, potenciar el turisme i engegar els drets socials per als més necessitats”.

Últimas noticias

Contenido relacionado