18:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Càritas Borriana rep de NNGG 400 joguets arreplegats en la campanya solidària

L’agrupació local de Noves Generacions a Borriana ha lliurat a Càrites els 387 joguets que ha arreplegat durant la campanya solidària celebrada el passat mes de desembre. Amb l’objectiu que tots els xicotets gaudisquen d’un regal en aquest Nadal, “hem engegat, un any més, aquesta activitat solidària que torna a registrar una gran acceptació i participació per part de tots els veïns”.

Francisco Ros, president de l’agrupació local, ha reivindicat l’activisme del grup de joves “que com a membres de Noves Generacions a Borriana intentem en cada acció que emprenem aportar el nostre xicotet esforç per a col·laborar i ajudar a els qui ho necessiten”. Un any més, ha assenyalat Ros, “hem tornat a obtenir uns resultats molt satisfactoris”.

NNGG ha posat en valor la col·laboració d’entitats de la ciutat en el desenvolupament de les activitats empreses per l’agrupació “que resulta fonamental per a exercir la nostra labor i l’ajuda de la qual ens permet dedicar els recursos a les persones que més ho necessiten”.

En aquest sentit, ha considerat el president de l’agrupació local, Càritas ha sigut l’organització que ha rebut el material arreplegat durant la campanya celebrada el desembre passat i que “no haguera sigut possible sense l’altruisme i la col·laboració de veïns i establiments, com la bugaderia que s’ha encarregat de la neteja de tots els peluixos lliurats”. “Gràcies a tots ells, col·laboradors anònims, el pròxim 6 de gener desenes de xiquets somriuran amb els seus regals”.

Últimas noticias

Contenido relacionado