03:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

EL CD Castellón está en bona ratxa

El CD Castelló, per tant, manté en les últimes set jornades una millor trajectòria que líders destacats de diversos grups de Tercera Divisió com són els casos del Cabal (Astúries) o el Torrelavega (Cantàbria). El Còrdova B porta, per la seua banda, vuit victòries seguides que li ha permès pujar-se al liderat del seu grup amb 49 punts en 24 jornades però encara és més cridanera la bona marxa del CD Calahorra que després de perdre 2-0 davant la SD Logronyés en la jornada vuitena estant només amb 6 punts ha sumat de manera consecutiva i de tres en tres fins a 45 punts (quinze partits consecutius guanyant) que ho han convertit en líder del grup de La Rioja.

Des que es deixara els tres punts en l’Estadi Castàlia (1-2) enfront del Novelda en la jornada 12, el CD Castelló ha retallat set punts al líder –llavors era l’Ontinyent al que fins i tot ha superat en la taula-. Ara inicia la segona volta amb partits davant Raig Iberut, Jove Español i Acer, abans de trobar-se contra els teòricament rivals directes.

L’equip dóna motius per a abonar-se al club
Ara, el CD Castelló ja espera al Raig Iberut per a tractar de sumar tres nous punts que li permeten acostar-se a l’Atlètic Saguntí, que manté el liderat del Grup VI. L’equip segueix donant motius per a sumar abonats al CD Castelló en la campanya de mitja temporada “Connecta’t…a Castàlia”. L’afició va ser fonamental la temporada passada per a portar en volandes al conjunt de la capital de la Plana en la segona volta del campionat amb assistències de més de 8.000 persones i que amb el seu suport van ser decisives a l’hora d’ocupar la primera plaça en la taula classificatòria. Les Oficines de l’Estadi Castàlia, en el carrer Huesca s/n, romandran obertes aquest dijous i divendres per a qui vulga adquirir el seu carnet d’abonat i poder gaudir ja del mateix aquest diumenge en el recinte de l’Avinguda Benicàssim, a partir de les 12.00 hores. L’horari de les oficines és de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 18.00 hores. També qualsevol interessat ho pot fer a través de la web www.cdcastellon.com.

Des de 30 euros (exemple de preu d’abonament més econòmic aplicat ja el màxim descompte), els afeccionats al club albinegre tenen l’oportunitat de donar-se d’alta per a donar el seu alè en els nou partits de la segona volta amb l’objectiu d’animar des de la graderia i aconseguir la meta que no és una altra que disputar la promoció, des de la plaça més alta possible del Grup VI de Tercera Divisió. Utilitzant diversos similituds en l’àmbit de l’oci, l’assistència d’un menor amb una edat compresa entre 5 i 11 anys té un cost per partit, amb l’alta d’abonat, de tres euros en el que resta de temporada regular, per la qual cosa és més econòmic que un dia de fira, una vesprada de cinema o un berenar en un restaurant de menjar ràpid. Amb aquest preu, durant hora i mitja, en l’Estadi Castàlia, i amb l’equip de la ciutat en joc, a més de la bona ratxa en les últimes jornades, no hi ha excusa per a fallar al CD Castelló en una segona volta que promet ser apassionant.

Últimas noticias

Contenido relacionado