viernes, 19 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

PP i Ciudadanos uniexen forces en una moció contra Susanna Nicolau per l’enderrocament del 167.

El Partit Popular i Ciudadanos elevaràn aquest dilluns a ple una moció per a reprovar a l’alcaldessa per recolzar l’enderrocament de l’edifici 167 de l’avinguda José Ortiz el 19 d’octubre i subscriure el 28 d’octubre la seua rehabilitació. La iniciativa, que es presenta conjuntament, pretén posar de manifest el “engany” al que PSPV i Compromís van sotmetre a la corporació després de rubricar en un termini de 9 dies el contrari al que en ple havien defensat.

Firma convenio rehabilitación 167La iniciativa, que s’ha presentat aquest divendres en junta de portaveus, persegueix reclamar de la primer edil un reconeixement públic que va fer el contrari al que va votar i obtenir el seu compromís que “va a seguir defensant les demandes dels veïns per al futur d’aquest immoble”, tal com ha manifestat Luis Martínez, regidor del PP i portaveu del grup municipal.

“Creiem que com a ajuntament, la coalició de govern composta per PSPV i Compromís, té l’obligació de defensar
allò que reclamen els seus veïns”. Per aquest motiu, “els anem a tornar a convidar al fet que defensen la demolició de l’immoble i recolzen l’adequació de l’entorn, que és el que els estan reclamant a veus els ciutadans”.

Així les coses, la moció que presenta el PP al costat de Ciutadans planteja reprovar a l’alcaldessa, reiterar la petició a la primera edil que renegocie el conveni amb la Conselleria d’Habitatge i transforme la rehabilitació en un enderrocament i regeneració del sector, així com adonar de l’acord al Consell. “Després de la reunió que dilluns passat va tenir lloc en el consistori, i en la qual els veïns del grup Fátima li van deixar clar que el que volen és l’enderrocament, és el moment de rectificar i reconèixer públicament que signar la rehabilitació de l’immoble va ser un error i que el que procedeix és demolir-ho com Almassora reclama”.

Últimas noticias

Contenido relacionado