domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PP qüestiona “la despesa de 12.000 euros per a fer un informe d’ocupació”

El Grup Municipal Popular preguntarà dilluns que ve en Comissió a l’equip de govern format per socialistes i nacionalistes “quan tenen previst crear l’àrea de promoció econòmica i ocupació que van anunciar el passat mes de setembre”.

La portaveu popular, Begoña Carrasco, recorda que la creació d’aquesta àrea es va adoptar per acord en el ple del passat mes de setembre “i encara estem esperant al fet que ho complisquen”. No obstant açò, Carrasco assenyala que “el que sí que han complit és contractar a una empresa i pagar-li 12.000 euros per a redactar un informe de prospecció del mercat laboral de Castelló que havia d’haver fet aquesta nova àrea”.

En aquest sentit, la portaveu popular assenyala que “no som contraris a la externalització de determinats serveis però sempre que estiguen justificats i en aquest cas concret, creiem que tenim tècnics suficientment preparats en l’Agència de Desenvolupament Local i en el SERVEF per a fer aquest tipus d’estudis i no haver de contractar a cap empresa externa”.

Així, Carrasco ha posat de manifest “la incoherència de socialistes i nacionalistes perquè quan estaven en l’oposició criticaven tot tipus de externalització i ara en el govern fan exactament el contrari”.

La portaveu popular recorda que “durant 2015 un total de 2.103 castellonencs han abandonat les llistes de l’atur” pel que ha instat a l’alcaldessa socialista, Amparo Marco, a “mantenir les polítiques d’ocupació engegades pels diferents governs del Partit Popular al llarg dels últims anys” perquè “aquestes xifres demostren que la nostra estratègia era l’adequada”.

Últimas noticias

Contenido relacionado