domingo, 21 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Castelló celebrarà la seua Primera Cronoescalada al Fadrí el dissabte 6 de febrer

El regidor d’Esports, Enric Porcar, i la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patrícia Puerta, han presentat aquest matí la I Cronoescalada al Fadrí que se celebrarà dissabte que ve 6 de febrer a partir de les 9.00 hores.

La prova consistirà a pujar els 188 graons del Fadrí en el menor temps possible, eixint des del Mercat Central. La carrera tindrà un format de cronoescalada individual, de manera que la primera eixida es donarà a les 9.00 hores i cada minut successivament aniran eixint els diferents corredors en tandes de 25. D’aquesta manera, una vegada hagen pujat els primers 25 corredors, es donaran 5 minuts de temps perquè tots puguen baixar del Fadrí i iniciar una nova tanda. L’última eixida es realitzarà a les 16.55 hores, per la qual cosa la participació quedarà limitada a un total de 400 corredors.

A tots els participants se’ls proporcionarà un dorsal amb un xip adherit que podran arreplegar el mateix dia de la prova des de les 8.00 hores i fins a les 14.00 hores en els porxes de l’Ajuntament de Castelló (cada corredor podrà arreplegar el seu dorsal fins una hora abans de la prevista per a la seua eixida).

La prova comptarà amb un total de quatre categories: categoria absoluta masculina, categoria absoluta femenina, categoria escolar masculina i categoria escolar femenina. En les categories absolutes es podrà participar a partir dels 17 anys, mentre que en les escolars el rang d’edat s’estableix entre els 12 i els 16 anys.

En finalitzar la prova, tots els classificats rebran una samarreta commemorativa i una borsa d’obsequis. Els tres primers atletes classificats en les categories anteriors rebran un trofeu acreditatiu de la seua classificació. A més, els classificats absoluts fins al lloc 25 rebran vals de compra per a consumir en el Mercat Central de Castelló. Finalment, el guanyador i la guanyadora de les categories absolutes rebran el seu pes en cacauets. El lliurament de premis es realitzarà a les 17.30 hores en la Plaça Major.

Els participants podran seguir el desenvolupament de les diferents arribades i anar veient com queda la classificació mitjançant la contínua actualització dels resultats a mesura que vagen creuant la meta en un televisor habilitat per a tal efecte.

La inscripció es podrà realitzar a través de la web www.evasionrunningcastellon.com, on no s’adquirirà assignació d’hora d’eixida, deixant a l’organització aquesta elecció i publicant-ho amb dos dies d’antelació. A més, també es podrà realitzar la inscripció en el Patronat d’Esports, on si es podrà escollir, en el moment de la inscripció i en funció de la disponibilitat, l’horari que més s’acoble a les necessitats del participant. El preu de la inscripció serà de 4 €.

El dijous 4 de febrer es publicarà la llista amb la relació de participants i les hores d’eixida assignades a cadascun en el Patronat d’Esports de Castelló i en la web d’Evasió Running.

Últimas noticias

Contenido relacionado