domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El tripartit de la Vall rebutja amb insults les al·legacions del PP al pressupost

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha denunciat la intervenció del regidor d’Interior i Hisenda, Javier Ferreres (PSPV-PSOE), en el ple extraordinari celebrat aquest matí per a tractar les al·legacions al pressupost de 2016. Així, la portaveu popular, Elena Vicente-Ruiz, ha destacat que el ple ha sigut “esperpèntic” i les declaracions de l’edil socialista “totalment desafortunades”.

Vicente-Ruiz ha assegurat que el regidor del PSPV-PSOE ha cridat als vuit regidors del PP “vagues, irresponsables, frustrats i ignorants, i considerem que la política ha de ser més elevada i li hem demanat més respecte per al nostre grup que és el més votat i el majoritari en el ple”.

Per a la portaveu popular, els insults de Ferreres “menyspreen als vallers i les valleres que han confiat en nosaltres i considere que el respecte i l’educació han d’estar per sobre de tot”.

Elena Vicente-Ruiz ha indicat que al tripartit d’esquerres li molesta que el PP realitze labor d’oposició, es presenten escrits en l’ajuntament, es pregunte en les comissions informatives i es realitzen declaracions en els mitjans de comunicació. “Est és el resultat d’un equip de govern sense experiència que no entén que una cosa és la gestió i l’altra la valoració política. Mai ens hem enfadat per la intervenció d’un company perquè la llibertat és que cadascun faça la seua crítica política, però açò no té a veure què ens posem d’acord en projectes importants per a la Vall d’Uixó”.

L’edil ha apuntat que “el tripartit vol callar, quan la llibertat està per damunt”.

A la falta de respecte cap als regidors del PP per part del tripartit, cal sumar que Ferreres definisca com a “ximple” l’escrit d’al·legacions del Pàg. “Pensem que la nostra labor d’oposició entra presentar al·legacions al pressupost perquè creiem que té vicis de difícil esmena, no volem obstaculitzar la labor de govern, ni portar-ho al contenciós-administratiu; però sí que volem que s’escolte la nostra veu. Però anar a un ple al fet que ens insulten no és de rebut”. Per açò, l’edil ha demanat al govern local respecte cap a tots els regidors.

Últimas noticias

Contenido relacionado