sábado, 27 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home per un delicte de robatori en un habitatge d’Almassora

La Guàrdia Civil deté ‘infraganti’ a una persona que estava robant en un habitatge de la platja a Almassora. L'actuació es va iniciar amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil té establits per a combatre els robatoris i furts en habitatges i locals.

La Guàrdia Civil ha detingut a un home, com a suposat autor d’un delicte de robatori en grau de temptativa en un habitatge d’Almassora.
L’actuació es va iniciar amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil té establits per a combatre els robatoris i furts en habitatges i empreses i locals de la província de Castelló, quan els guàrdies civils van tenir coneixement a través d’una trucada telefònica on una persona informava d’un possible robatori en un domicili situat en el passeig marítim de la platja d’Almassora. Immediatament els guàrdies civils es van traslladar al lloc del fet, observant reflexos de llums a través de la persiana de la marquesina, així com una ombra amb forma humana i una doble porta d’alumini forçada per on havien accedit a l’interior.
Ràpidament després d’extremar les mesures de seguretat, els guàrdies civils van accedir a la de l’habitatge, trobant en el seu interior a una persona, així com calaixos oberts, roba regirada i estris fora de les seues ubicacions habituals, i diverses motxilles i borses amb objectes en el seu interior. Per tot açò es va procedir a la detenció, tractant-se d’un home de 43 anys, veí de Vila-real, com a suposat autor d’un delicte de robatori en grau de temptativa.
Les diligències instruïdes, han sigut lliurades en el Jutjat d’Instrucció número 2 de Castelló L’actuació, ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil d’Almassora.

Últimas noticias

Contenido relacionado