viernes, 19 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Nules es presenta a Fitur

L’Ajuntament de Nules ha presentat a FITUR, la Fira Internacional de Turisme celebrada aquests dies a Ifema, el projecte de restauració dels entorns i l’interior de Mascarell, de mà de la regidora de Turisme, María Jesús Gabaldón; l’alcalde de Mascarell, Felipe Sánchez, i el regidor de Mascarell, Adrián Sorribes.

En la seua intervenció, Gabaldón ha remarcat la importància de promoure “el turisme a Mascarell a partir d’aquest projecte que estem presentant, i per al qual incentivarem el turisme des d’uns quants vessants, com el del turisme familiar i el turisme esportiu a la nostra localitat emmurallada”. “I és que no volem que es parle de Mascarell únicament durant els dies de la Fira Medieval al mes de novembre, sinó durant tot l’any”. Un turisme profitós per a tota la Comunitat Valenciana, especialment per a la zona sud de la província de Castelló, i és que “amb la nostra ciutat emmurallada de Mascarell afegim valor a la nostra terra”.

Per la seua banda, Felipe Sánchez ha destacat la implicació “de tots els veïns de Mascarell en aquest projecte que hui presentem, que ja li vam mostrar a Colomer en la seua visita fa un parell de mesos al nostre municipi”.

D’aquesta manera, Adrián Sorribes ha destacat els objectius principals d’aquest projecte, que preveuen “la millora de l’empedrat dels carrers de Mascarell; l’arreglament dels habitatges, buscant una imatge heterogènia; així com una millora substancial de les nostres muralles, que són l’element diferenciador del nostre producte”. “Busquem un turisme familiar que s’acoste a la nostra terra i que passe quatre o cinc dies de vacances gaudint de tot el que podem oferir”, per a la qual cosa esperem tindre ajudes institucionals.

El projecte també preveu l’adaptació d’habitatges de la població “com a cases rurals, i augmentar l’oferta d’hostaleria, de manera que els visitants vulguen quedar-s’hi i fins i tot tornar-hi”. “Tot açò no farà més que revalorar el nostre poble i dotar d’una major qualitat de vida els nostres veïns”.

Reunions amb operadors turístics

Durant la seua estada a FITUR, la regidora de Turisme també té previst reunir-se entre hui i demà amb diverses empreses i operadors turístics interessats a fer nous projectes a la localitat, així com amb responsables de l’Agència Valenciana de Turisme per a reprendre el projecte de millora del local de l’Oficina de Turisme del poble.

D’altra banda, el grup Castelló Sud presentarà les III Jornades Gastronòmiques de la Taronja i la Clemenules, que tindran lloc del 22 de gener al 14 de febrer a les localitats components del grup: Borriana, Nules, Moncofa, Xilxes, la Llosa i Almenara.

Últimas noticias

Contenido relacionado