sábado, 20 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les Music Boxes Tetuán XIV inicien una campanya de recollida de joguets

Els locals d’assaig Music Boxes Tetuán XIV, dependents de la Regidoria de Joventut, han iniciat una campanya de recollida de joguets. Tots els grups a participar en aquesta iniciativa solidària poden deixar els joguets en l’horari d’obertura dels locals: de dilluns a divendres de 10.00 a 12.00 i, ja a les vesprades, de 18.00 a 21.00 de dilluns a dijous, de 17.00 a 22.00 els divendres i de 16.00 a 22.00 els dissabtes. El regidor de Joventut, José Luis López, ha aplaudit la campanya “que permetrà destinar els joguets que s’arrepleguen a la ludoteca de l’Hospital General de Castelló”.

La campanya, que compta també amb la col•laboració de Creu Roja, romandrà oberta fins al 23 de desembre. Els promotors de la iniciativa, l’empresa que gestiona els locals municipals d’assaig, han recordat que els joguets han d’estar en bon estat i tenir totes les peces. L’any passat la iniciativa va ser tot un èxit i va demostrar el costat solidari dels músics castellonencs que assagen en les Music Boxes de Tetuán XIV.

Nines, jocs de taula, cuines, carrets de bebè, etcètera, van ser alguns dels joguets que es van arreplegar l’any passat. “Els grups de rock i pop castellonencs van demostrar l’any passat el seu costat més solidari i estem convençuts que tornaran a fer-ho ara”, ha destacat el regidor. No serà aquesta l’única iniciativa solidària de les Music Boxes Tetuán XIV, que també treballen en l’elaboració d’un calendari amb fotos dels grups amateurs i bandes que passen pels locals d’assaig i els beneficis del qual es destinaran al Banc d’Aliments de Castelló.

Últimas noticias

Contenido relacionado