La Falla Ciscar i la Junta Local Fallera celebren a Borriana els 50 anys de germandat

La falla Ciscar Borriana i Junta Local Fallera celebren la seua germandat, amb la plantà i cremà d'un monument.

813

Borriana ha acollit una jornada de germandat entre la Falla Ciscar i la Junta Local Fallera, amb motiu del 50 aniversari de la germandat amb comissió fallera de València. Una jornada que ha comptat amb una recepció oficial, el menjar de germandat, i la plantà i cremà d’un monument faller fet per a l’ocasió.
L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, la presidenta de Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer, i les reines falleres de la ciutat, Judit Pesudo i Ana Giménez, junt amb els seus talls, han celebrat una recepció oficial a les falleres majors de la Falla Ciscar Borriana, Cristina Goméz i Carlots Doménech, junt amb la seua comissió, en el consistori.

L’alcaldessa ha volgut agrair a la falla, tots aquests anys d’història i l’estreta relació que ha mantingut amb la ciutat de Borriana durant aquests 50 anys. La primera edil els ha fet entrega d’un pergamí commemoratiu dels 50 anys de germandat entre les dues institucions.

Després de la recepció en l’ajuntament, la comitiva s’ha dirigit a la Llar Fallera on s’ha plantat un xicotet monument de l’artista Rafael Ibáñez en l’esplanada del pàrquing contigu. Al mateix temps, s’han preparat les paelles entre les dues organitzacions, la comissió Ciscar Borriana i la Junta Local Fallera.

Passades les cinc i mitja de la vesprada, i acabada el menjar s’ha celebrat la cremà del monument posant el punt final a una jornada de germandat per a celebrar la unitat d’aquestes dues institucions falleres.