El 54 Sexenni de Morella, les festes majors, començarà el 16 d’agost de 2018

El dissabte se celebra el 1r Consell del Sexenni per començar els treballs d’organització de les festes majors de Morella, que començaran el 16 d’agost.

514

Morella va aprovar ahir les dates del Sexenni i les festes d’agost al ple de novembre. D’aquesta manera, el 54 Sexenni; festes majors de Morella i declarades festes d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interès Cultural Immaterial, començaran el 16 d’agost.També es va aprovar que les festes d’agost se celebren a partir del 4 d’agost.  D’aquesta manera, el dissabte es realitza el 1r Consell del Sexenni on es constituirà el mateix i s’iniciaran els treballs d’organització i coordinació per al Sexenni.
La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacat que “el Sexenni són les festes més importants a Morella, se celebren cada sis anys, i volem organitzar des de ja tot aquest any tan especial per als morellans i morellanes”.
Així, Querol ha comentat que “aquest cap de setmana es constitueix el Consell del Sexenni i celebra la primera reunió, de manera que Morella ja està immersa en un nou any sexennal on tots els veïns i veïnes de la ciutat col·laboren i s’impliquen amb aquest”.