01:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Alcora inaugurará una estatuta en honor a Sant Joan Baptiste de La Salle

El pròxim dia 8 de desembre, festa de la Inmaculada Concepción, patrona dels Germans de les Escoles Cristianes (HHEECC) i del col·legi La Salle de l’Alcora, s’inaugurarà i beneirà una escultura del fundador dels HHEECC, Sant Juan Baptista de La Salle.

La benedicció, que tindrà lloc dins dels actes organitzats en honor de la Inmaculada, tindrà lloc a les 13 h. en la plaça de La Salle, després de l’eucaristia i processó prèvia.

A la inauguració han confirmat l’assistència el visitador auxiliar dels HHEECC del sector València-Palma, el Hno. José María Valero, les autoritats locals i altres comunitats de germans del sector i associats que, al costat de lasalians i veïns del municipi participaran en la inauguració.

Cal assenyalar que l’escultura, realitzada per l’escultor i professor del col·legi La Salle de Paterna Adolfo Ibáñez, està formada per dues peces realitzades en bronze i ciment a la marmolina, la peça principal de la qual alça més de dos metres i en total té un pes de més de dues tones.

La iniciativa es va dur a terme per subscripció popular, després que, entre veïns antics alumnes i lasalians de l’Alcora, sol·licitaren a l’ajuntament la possibilitat d’alçar un monument en la plaça situada enfront del col·legi La Salle. El ple de l’ajuntament va aprovar per unanimitat aquesta iniciativa que el pròxim dia 8 es farà realitat i respon a l’estima del municipi a la comunitat de Germans i, per tant, al col·legi La Salle.

Últimas noticias

Contenido relacionado