domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Jaume Hurtado (Som Valencians) considera que pot fer més que 20 dels partits principals

El secretari general de Som Valencians i candidat del partit a aquestes eleccions generals, Jaume Hurtado, ha alertat de la “crucial importància” dels comicis del 20-D. “D’aquestes eleccions no va a eixir cap majoria absoluta i per tant es van a necessitar els pactes més que mai, per açò és tan important que hi haja un partit valencianista a Madrid que faça sentir la veu dels valencians”, va manifestar.

Hurtado, enginyer de professió, no va dubtar a qualificar aquestes eleccions de “segona transició” ja que en ella es va a decidir el finançament de les comunitats autònomes durant les pròximes dècades. “Els valencians som l’única autonomia que és més pobra que la mitjana i que en lloc de cobrar, paga. Si no atallem prompte la infrafinanciació, si no hi ha un partit valencianista a Madrid, els valencians acabarem sent els més pobres d’Espanya”, va alertar.

El candidat valencianista no va dubtar a considerar que l’autèntic vot útil és el de Som Valencians “perquè un diputat de Som Valencians farà més per València que vint de PP, PSOE o Ciutadans”. En aquest sentit va voler recordar que l’anomenat “vot útil” de PP i PSOE “només ha valgut perquè els majors de cinquanta anys estiguen aturats i els joves universitaris es marxen a fregar latrines a Londres” i va manifestar que “ha arribat el moment de pensar en clau valenciana i de ofrenar noves glòries a València”.

Últimas noticias

Contenido relacionado