```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Xina assegura que ha desenvolupat amb èxit una vacuna contra el coronavirus

Les autoritats xineses han anunciat este dimarts que han desenvolupat amb èxit una vacuna contra el coronavirus i que començaran a fer assaigs en humans.

Les autoritats xineses han anunciat este dimarts que han desenvolupat amb èxit una vacuna contra el coronavirus i que començaran a fer assaigs en humans, segons ha informat el Ministeri de Defensa.

L’obtenció de la vacuna, a càrrec de l’equip mèdic que lidera l’epidemiòleg Chen Wei, es produeix després que el brot haja deixat més de 7.800 morts arreu del món, 3.226 dels quals a la Xina continental.

“La vacuna s’ha aprovat per la seua seguretat, eficàcia i qualitat en tercers i, segons Chen, ha acomplit la preparació preliminar per ser produïda en massa”, explica el text.

El passat mes de febrer les autoritats del gegant asiàtic van indicar que tenien previst a l’abril començar a provar en humans vacunes desenvolupades recentment per evitar la propagació del virus.

Aquest dimarts, científics xinesos han registrat grans avanços després que un grup de micos infectats hagen desenvolupat en uns experiments “immunitat” al virus, segons ‘The South China Morning Post’.

No obstant això, els investigadors han trobat, a més, indicis que estos animals podrien encomanar-se a través dels ulls, fet que suposaria que les màscares són insuficients per evitar el contagi.

Últimas noticias

Contenido relacionado