```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Sanitat eleva a 70 els casos de coronavirus relacionats al brot de Gandia (València), 21 més que el divendres

La Conselleria de Sanitat Universal ha elevat a 70 el nombre de casos positius relacionats amb el brot de coronavirus de la ciutat valenciana de Gandia, 21 més dels confirmats en l'actualització del divendres.

Així ho ha explicat este diumenge la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, durant una visita al Centre de Salut Pública de Gandia al costat de l’alcaldessa de la ciutat, Diana Morant, i altres representants de l’administració i del departament de salut.

Barceló ha detallat que el perfil dels contagiats és de persones d’entre 20 i 40 anys i que el brot està lligat a l’oci nocturn de la ciutat.

La Conselleria de Sanitat Universal va anunciar este dissabte el tancament de l’oci nocturn a la ciutat valenciana de Gandia, davant el brot de coronavirus que afecta 49 persones. L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha precisat que en un bàndol municipal l’ajuntament de la localitat va decretar el tancament dels locals del sector, inclosos quiosquets, a partir de les 22 hores, i que este es va complir “amb absoluta normalitat”.

Últimas noticias

Contenido relacionado