```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’alcalde assisteix a la inauguració del nou Lidl a Sagunt

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha assistit este matí a la inauguració del nou supermercat de la cadena Lidl en l’Avinguda Palmosa de Sagunt.

Fernández ha declarat que este nou establiment “està ubicat en un punt en el qual jo crec que feia molta falta. Dona una imatge a l’entrada de Sagunt per esta nova urbanització, que servirà com punt d’atracció a altre tipus d’empreses del sector comercial i el sector terciari”.

L’alcalde afegeix que esta obertura “demostra la confiança que les empreses estan tenint en la nostra ciutat. Jo crec que en els últims mesos estem observant tota una sèrie d’iniciatives que ja són una realitat o estan en camí de ser-ho, que demostren que Sagunt està en el punt de mira de molts inversors a molts nivells”.

“En l’àmbit comercial ens convertirem en un referent que no sols servirà per als mateixos veïns i veïnes de la ciutat, sinó també per als de fora. Tant els que vindran a comprar com els que ja vénen a fer turisme. Es creen jocs de treball, es millora la imatge urbana i per tant és una bona notícia”, ha conclòs Fernández.

Últimas noticias

Contenido relacionado