```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home després de localitzar-li en dos caus substància estupefaent i una pistola

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitzada valenciana de Daimús a un home de 39 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes contra la salut pública i tinença il·lícita d’armes, després de localitzar-li en dos caus 52,3 grams de, pel que sembla, cocaïna, 5.045 € i una arma de foc, amb dos carregadors i 109 cartutxos 9 mm.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que un home podria estar dedicant-se a la menuda de substàncies estupefaents en un domicili de Daimús. Els policies van localitzar l’habitatge i van esbrinar la identitat del sospitós, que va ser sorprés quan eixia d’un hort de taronges, pròxim al seu domicili, amb un embolcall en les mans. L’home va llançar l’embalum i va tractar de fugir dels agents, però va ser interceptat i recuperat l’embolcall. Els agents després de l’escorcoll de seguretat, van descobrir que el paquet contenia substància blanca, pel que sembla, cocaïna.

Els policies després de realitzar les indagacions oportunes van localitzar en l’hort de tarongers del que acabava d’eixir, dos caus sota uns blocs de ciment en un cremador de matolls derruït, en què el seu interior hi havia dues borses de brossa, en una d’elles amb dos pots de plàstic amb 5.045 € i 52,3 grams de substància de color blanc, pel que sembla, cocaïna; i en l’altra borsa un recipient amb una pistola de la marca Glock, amb dos carregadors i 109 cartutxos de 9 mm.

Finalment, els policies després de realitzar diverses comprovacions ho van detenir com a presumpte autor dels delictes contra la salut pública i tinença il·lícita d’armes.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial

Últimas noticias

Contenido relacionado