```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ivace Internacional obri el mercat de Malàisia, Indonèsia i Singapur a nou empreses valencianes

Són empreses de tèxtil llar, moble, equipament mèdic, alimentació, pedra natural i Tics

Nou empreses valencianes intenten obrir mercat a Malàisia, Indonèsia i Singapur en una missió comercial organitzada per Ivace Internacional.

La directora general d’Internacionalització i directora adjunta de l’IvaceMaría Dolores Parra ha explicat que en esta ocasió són 9 empreses valencianes les que participen en esta missió comercial dirigida al Sud-est asiàtic.

“Són empreses de tèxtil llar, moble, equipament mèdic, alimentació, pedra natural i Tics que busquen conéixer de primera mà les possibilitats dels seus productes en estos interessants mercats i fer nous contactes comercials,”, ha explicat.

Esta acció -ha afegit- forma part del Pla de Promoció Exterior que l’Ivace dissenya per facilitar la promoció de les empreses i productes valencians als mercats exteriors. Per al desenvolupament de les diferents comptem amb la col·laboració de les nostres delegacions en l’exterior i amb les oficines comercials als mercats en els quals no tenim presència”.

Indonèsia, Singapur i Malàisia sobreïxen entre els cinc clients principals dels productes de la Comunitat Valenciana en el Sud-est Asiàtic en concentrar el 42% de les exportacions valencianes a esta zona geogràfica.

Els productes de la Comunitat més demandats a Indonèsia, Singapur i Malàisia són els esmalts (amb un 26% del total exportat a estos països). Li segueixen els productes químics orgànics, cosmètica – perfumeria, aparells i material elèctric, fruites, productes ceràmics, màquines i aparells mecànics i calçat-components. Estos 8 capítols representen un 77% de les exportacions de la Comunitat Valenciana a estos tres països.

Oportunitats de mercat

Estos tres mercats són comprats atractius per a les empreses de la Comunitat Valenciana, amb una població conjunta que s’aproxima a 300 milions d’habitants i un dinamisme econòmic mitjà que es preveu superarà el 4% en 2018.

Es tracta de mercats que estan avançant en les seues negociacions per a l’establiment d’acords de comerç amb la Unió Europea. Les oportunitats s’amplien per la seua pertinença a l’Associació de Nacions del Sud-est Asiàtic (ENDRECEN), que facilita l’accés a un mercat de majors dimensions al qual pertanyen altres nou països (Brunei, Cambodja, Filipines, Laos, Malàisia, Myanmar, Singapur, Tailàndia i Vietnam), que en conjunt sumen més de 600 milions de persones.

Últimas noticias

Contenido relacionado