```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Baleària ofereix 100 llocs de treball per a cobrir la tripulació d’una trentena de vaixells

La naviliera Baleària, amb seu a Dénia, ha anunciat l'obertura d'un procés de selecció de personal en el qual ofereix més de cent llocs de treball per a treballar a bord dels seus vaixells.

La naviliera Baleària, amb seu a Dénia, ha anunciat l’obertura d’un procés de selecció de personal en el qual ofereix més de cent llocs de treball per a treballar a bord dels seus vaixells. La companyia, que compta actualment amb un equip de més de 1.600 persones, es troba en un moment de creixement pel que requereix reforçar les tripulacions en els seus més de 30 bucs, ha explicat.

Els llocs de treball que la naviliera està buscant van des d’oficials de pont, mariners, greixadors, netejadors de coberta i de màquines fins a personal de servicis a bord com a cuiners o ajudants de cuina, cambrers, auxiliars de navegació i personal de neteja.

Totes les ofertes d’ocupació estan detallades en l’apartat Treballa amb nosaltres del web de la naviliera. Des de la companyia han ressaltat que aquelles persones que estiguen interessades en una d’aquestes ocupacions han de comptar amb la certificació necessària per a poder treballar en alta mar.

Per a facilitar la consecució d’aquests certificats a aquells candidats interessats en els llocs de servicis a bord que no disposen d’ells, l’Escola d’empresa de Baleària (EdeB) ha preparat un programa de formació marítima, parcialment subvencionat.

Aquest curs té com a objectiu proporcionar als aspirants, prèviament seleccionats, els tres certificats marítims homologats requerits per a navegar i així puguen exercir les funcions corresponents dins del vaixell.

Els candidats obtindran la certificació de Formació Bàsica en Seguretat, Formació Bàsica en Protecció Marítima i la Formació Bàsica en Bucs de Passatge amb un cost reduït de 150 euros. El període de realització dels cursos és del 20 de maig al 3 de juny a València i del 27 de maig al 10 de juny a Algesires.

En 2018 Baleària va transportar més de 4,3 milions de passatgers i 5,8 milions de metres lineals de càrrega. A més, la seua flota de 31 vaixells va navegar quasi 1,4 milions de milles. La companyia va facturar 380 milions d’euros.

Últimas noticias

Contenido relacionado