```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Torreblanca organitza un curs gratuït per ensenyar a conrear cítrics ecològics

La Regidoria d’Agricultura de Torreblanca ha organitzat el curs gratuït “Cultiu ecològic dels cítrics”, després de l’èxit d’aquest mateix taller realitzat l’any passat aplicat als ametllers.

El curs, que tindrà lloc a la Biblioteca Municipal, abordarà els mètodes ecològics aplicats al cultiu de cítrics, i es realitzarà a la vesprada entre el 23 i el 30 d’octubre.

Les persones interessades a assistir han d’inscriure’s prèviament en el Departament d’Agricultura de l’Ajuntament de Torreblanca.

L’impuls del cultiu ecològic i la posada en valor del producte local és una de les principals apostes d’aquesta àrea municipal. La creació de tres parcel·les experimentals ecològiques en la població tutoritzades pels tècnics de la Conselleria d’Agricultura, la posada en marxa del I Mercat de Proximitat o de la Jornada Citrícola són algunes de les accions desenvolupades.

El regidor d’Agricultura, Carlos Garcia, ha assenyalat que “seguim treballant per potenciar el cultiu ecològic en el municipi, i pensem que la formació als agricultors és un dels primers passos que hem de donar”.

Últimas noticias

Contenido relacionado