```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Borriana ha anunciat els detalls al voltant de les Falles 2018

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Borriana i la Junta Local Fallera de la ciutat han anunciat de forma pública molts dels detalls al voltant de les pròximes celebracions josefinas que tindran lloc durant el mes de març del pròxim 2018. Per a començar han informat de l’adjudicació que les empreses Vives i Marí i Albaes han rebut per a encarregar-se de la indumentària que tant les Reines Falleres de Borriana, Judit Pesudo i Ana Giménez, com les seues respectives Corts d’Honor i les Dames de la Ciutat vestiran durant les Falles del pròxim any. Així, tant la Reina Fallera com la Reina Fallera Infantil ja van visitar a les empreses tèxtils para, una vegada triades les teles, rebre-les de mà del mateix indumentària, en l’últim tràmit previ a la confecció per part de les modistes.
Aquesta empresa ha sigut guardonada amb el prestigiós premi a l’ARTESANIA que organitza la cambra de comerç de València.
La Junta Local Fallera de Borriana, a través de la seua presidenta Lluïsa Monferrer, també ha detallat el calendari faller de final d’any que s’iniciarà amb l’acte de Proclamació del dia 5 de novembre, i que com es realitza ja de forma tradicional, tindrà lloc en el CMC La Mercé.
Tal com ha explicat la regidora de Festes i Presidenta de la JLF, Lluïsa Monferrer, “arribarà un moment molt especial amb la celebració del 75 aniversari de la Junta Local Fallera en la ciutat de Borriana, per al qual s’ha preparat una programació especial que tindrà com a plat fort l’acte de les set de la vesprada en el Teatre Payà, on estarà representat el món faller de Borriana des que en 1944 començara a estar coordinat per la Junta Local Fallera”.

Últimas noticias

Contenido relacionado