```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PPCS aconsegueix que es dupliquen les inversions de l’Estat per a Castelló

La fortalesa del Partit Popular de Castelló ha fet que s’hagen duplicat les inversions de l’Estat per a la província de Castelló dins dels Pressupostos Generals de l’Estat (PGE). La labor dels parlamentaris nacionals de Castelló, així com el poder de reivindicació constant d’alcaldes i portaveus del PP ha aconseguit que s’hagen atés reivindicacions històriques per a la província.

Tant és així que Castelló se situa entre les províncies que més diners va a percebre de tota Espanya, per sobre de la mitjana nacional. A més, el pressupost global ha crescut un 80% respecte a l’any passat i en el Ministeri que més inverteix, el de Foment, els diners destinats s’ha disparat fins a un 95%.

La influència i el treball del PP a Castelló han permés que la província es vaja a beneficiar d’aquests pressupostos que inclouen la creació de 6.200 llocs de treball nous, reduccions d’impostos tant en l’IRPF com en l’IVA, per exemple, un augment de les pensions tant de viduïtat com les mínimes, així com una aposta per les infraestructures útils. El portaveu de la comissió de Foment en el Congrés dels Diputats, Miguel Barrachina, ha explicat que ”la insistència dels alcaldes i portaveus del Maestrat és la que ha permés que el Ministeri de Foment aporte 7,7 milions d’euros per a triplicar les freqüències entre Vinaròs i Castelló, per exemple.

A més d’aquest gran salt “no ens podem oblidar que ha sigut el PP qui ha portat l’AVE a Castelló o l’aeroport en el seu moment enfront del ningunes i el càstig del PSOE a aquesta província”. Ara s’està duent a terme obres en l’N-232 per exemple i es preveu una gran aportació al corredor Mediterrani entre Castelló i Vandellós, així com els accessos ferroviaris al Port de Castelló, sense anar més lluny.

Últimas noticias

Contenido relacionado