martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Alcossebre hissa les seus cinc banderes blaves a platges i Sender Litoral

Avui s’ha celebrat l’acte d’hissada de les banderes blaves que certifiquen la qualitat de les platges d’Alcossebre. Les banderes blaves llueixen ja a les platges de Carregador, Romana, El Moro i Manyetes. La localitat compta també amb el distintiu de bandera blava en la Senda Litoral que uneix les platges de Carregador i Romana, la qual cosa el converteix en el municipi del Baix Maestrat amb major nombre de reconeixements. A més, les platges compten amb els diferents de qualitat Qualitur i són platges cardioprotegides, en comptar amb desfibril·ladors als llocs de vigilància del Servei de Socorrisme i Salvament.

L’Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que “treballem durant tot l’any per mantindre la bona qualitat de les platges i dels serveis i la major recompensa és que tots els anys els usuaris valoren l’estat de les platges, l’entorn i els serveis que es presten”. El regidor de Turisme, Jaume Albert, ha indicat que “les nostres platges i serveis estan ja a punt per a l’inici de la temporada estival”.

Com a novetat, les platges d’Alcossebre amplien l’horari del Servei de vigilància i socorrisme que, durant els mesos de juliol i agost, es perllongarà fins a les 20.00 h. A més, també s’han millorat les zones adaptades per a persones amb mobilitat reduïda: s’han ampliat les zones d’ombra i els mòduls per a serveis i vestuaris i s’han millorat les dutxes.

Últimas noticias

Contenido relacionado