martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Alemany: “Lim vindrà prompte a València”

Mateu Alemany ha sigut presentat en la vesprada d’ahir com a nou director general del València CF en una roda de premsa convocada pel club on el mateix ha anunciat que Peter Lim, màxim accionista del club, li ha donat “tota la confiança i il·lusió necessàries” i que prompte vindrà al cap i casal per veure el seu equip. A més, Alemany ha explicat que el seu nivell d’exigència serà “el màxim, que és el que demana un club amb tanta història com el València”. En aquesta situació, com a director general, serà Alemany qui siga l’enllaç amb l’equip de Singapur (Lim, Layhoon, i la resta del Consell) y els responsables de cada àrea, inclòs Alesanco, que serà encarregar de treballar per crear una plantilla acceptable i escollir un entrenador. Alesanco aportarà l’opinió esportiva mentre Alemany valorarà la part econòmica, tot i que l’última paraula la tindrà el magnat singapurès.

La possibilitat de tindre un entrenador necessita un consens entre Alesanco i Alemany, ja que prompte han de presentar a Lim un informe per a treballar amb els candidats a ocupar la bancada de Mestalla. La intenció de la presidenta del València és tenir per part de Lim i del Consell d’Administració una decisió presa a l’abril.

Si trobar un entrenador serà una tasca dura, tindre una plantilla adequada serà tot un maldecap. El director esportiu s’enfronta a una saturació de 31 jugadors professionals i es veu obligat a reajustar el cost de la plantilla. Una regeneració que afrontarà en tres temporades.

Pel que fa a les cessions, tres se’n van en juny: Mangala, Mario Suárez i Munir. Durant la lliga 2017-2018 l’objectiu és tindre fins a sis planterers en la plantilla i huit jugadors espanyols no planterers amb experiència.

Últimas noticias

Contenido relacionado