sábado, 20 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Alex Pou acompanyarà a Manuel Collado en el Campionat d’Espanya de Futbol Sala Cadet

D’aquesta manera, seran dos tècnics del conjunt Castellonenc els que estaran present en la primera fase del “Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques de Futbol Sala Sub-16” que se celebrarà aquest cap de setmana es jugarà en Malpartida de Plasencia del 15 al 17 de gener.

Les seleccions que competiran en aquest primer sector seran les d’Extremadura, Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa i Canàries.

El sistema de competició del campionat comença amb aquestes fases de grup en les quals totes les seleccions s’enfronten entre si, passant el primer classificat a la fase final a quatre. Les trobades es disputaran en el Pavelló Municipal de Plasencia.

La convocatòria a aquest Campionat tant del míster del primer equip del Playas CD Castelló Manuel Collado com del Juvenil B Alex Pou els impedirà estar amb els seus respectius equips en els seus compromisos De lliga d’aquest cap de setmana, encara que tots dos tècnics porten tota la setmana entrenant intensament amb els seus conjunts deixant instruccions tàctiques als seus substituts en la banqueta.

Últimas noticias

Contenido relacionado